Mijn naam is Petra van Dijk, onafhankelijk Cambridge consulente .

Vele jaren overgewicht, vele pogingen gedaan en zoveel diëten geprobeerd om dat overgewicht te verliezen, dat lukte wel maar ik kwam ontzettend snel weer aan doordat ik weer verder ging met voedsel eten zoals ik altijd had gedaan. Mijn hand wist al heel snel de weg weer terug te vinden naar mijn mond. De weegschaal gaf te veel aan en toe was het GENOEG!
De grens was bereikt, ik wilde nooit zo veel wegen en toch was het gebeurt.

Ik ben aan het Cambridge dieet begonnen doordat ik een aantal collega’s van mijn man resultaat zag boeken.
Toen ik zelf ook gestart was met het Cambridge dieet zag ik tot mijn verbazing dat er inderdaad resultaat te zien was na verloop van tijd. Dit motiveerde mij zo enorm , dat ik besloot om zo door te gaan. Gewoon jezelf lekker voelen in een dieet en dat je geen honger hebt geeft je zelf de kracht om door te moeten gaan.

Dit resulteerde in een gewichtsafname . Ik heb geleerd hoe ik verder moest met voedsel in een heldere opbouw van vast voedsel en afbouw van de dieetproducten.

Ik ben ook maar mens dus ik moet wel altijd opletten wat ik eet. Zo af en toe in balans met maaltijdvervangers is niet erg, daarmee heb ik bereikt dat ik nog steeds op gewicht kan blijven en zelfs nog ben afgevallen. De weegschaal geeft nu een gezond gewicht aan.

En het gewicht dat ik ben verloren wil ik nooit meer terugvinden.

Wil jij dat ook, dat duwtje in je rug om door te zetten, neem dan vrijblijvend contact met me op. Je staat er niet alleen voor, ik ben ervoor je om je te begeleiden. Samen werken naar een gezond streefgewicht.

Op deze manier wil ik andere mensen, die ook altijd problemen hebben met afvallen, graag helpen in mijn Afslankpraktijk in Breda-Noord.